Mød mig på

SUKKERKOLD

SUKKERKOLD udkommer 25. juni på Gads Forlag og handler om sugardating. Baggrunden for den er sådan her: For et par år siden henvendte en 36-årig kvinde sig til Ude og Hjemme, fordi hun anonymt ville fortælle sin historie om 10 år som luder. Jeg interviewede hende, og den meget velformulerede kvinde fortalte om, hvordan hun som 24-årig efter at have afsluttet en højere uddannelse havde haft et godt, men ikke særlig velbetalt job. Under et weekendbesøg hos en veninde havde veninden pludselig fået et opkald, hvorefter hun havde skruet sig ned i en stram kjole, sat håret op og lagt flot makeup. Efter midnat returnerede hun med ganske mange pengesedler. Veninden indrømmede så, at hun arbejdede som callgirl, og hun fik det til at lyde så glamourøst og nemt, at kvinden lod sig lokke til at prøve. Så kørte møllen, og hun endte med at have stamkunder og faste vagter på bordeller landet over. 34 år gammel hadede hun både det og sig selv. Når hun havde det rigtig skidt, købte hun en Gucci-taske eller et par Christian Louboutin-sko, men til sidst hjalp ikke engang det. Flere gange prøvede hun at holde op, men faldt tilbage, fordi hun havde vænnet sig til at have et enormt pengeforbrug og spendere formuer på luksus. En dag gik hun amok på en kunde og indså, at nu skulle hun ud af det. Det lykkedes hende at forlade miljøet, og nu havde hun været ude i to år og arbejdede som rådgiver for en offentlig instans med hjælp og støtte til kvinder, der ønsker at komme ud af prostitution. I den forbindelse havde hun talt med adskillige unge kvinder, som havde gjort sig erfaringer med sugardating. Hun kaldte det for en gråzoneprostitution, som der ikke kan advares nok imod. Inspirationen til SUKKERKOLD fik jeg blandt andet fra det, som hun fortalte mig om sugarbabes og sugardaddys.

Siden har jeg interviewet en ung kvinde med en ældre, gift kæreste, der betaler mange ting for hende, blandt andet husleje og terapi. Sender hun ham en snap med en billede af en kjole, hun har lys ttil at få, overfører han straks beløbet på prismærket til hende via mobile pay. Til gengæld er hun altid lækker og glad og klar i sin ryddelige og rene lejlighed, når han kan rive en times tid til besøg hos hende ud af sin travle kalender.

En helt tredje har fortalt mig om de uskrevne regler, sugarbabes skal holde sig for øje: Brug aldrig parfume – for hans kone vil kunne lugte det på ham, når han kommer hjem. Pak kun håndbagage, hvis han ønsker selskab på en forretningsrejse – for han gider ikke stå ved bagagebåndet og vente. Og vigtigst af alt: Forelsk dig aldrig i ham og bild dig heller ikke ind, at han er forelsket i dig – for det er han ikke. Men læs selv bogen … den er for 12+.